Keresés ebben a blogban

2012. 05. 03.

MY NAME IS KIM SAM-SOON - A NEVEM KIM SAM-SOON (2005)



A My Lovely Sam Soon vagy My Name Is Kim Sam Soon egy 2005-ben bemutatott dél-koreai romantikus dorama, Hjon Binnel és Kim Szonával a főszerepben. Ez a sorozat hozta meg mindkét színésznek az áttörést. A sorozat rendkívül népszerű volt Dél-Koreában, 40 és 50% közötti nézettséget ért el a teljes lakosság körében. Kritikusok a koreai Bridget Jones naplójának tartják. Népszerűségének oka, hogy a hagyományos koreai doramák női főszereplőivel ellentétben a főszereplő itt egy csúnyának és túlsúlyosnak tartott, kevésbé nőies, 30 éves nő. Akadt olyan kritikus is, aki szerint a valaha készült legjobb koreai romantikus vígjátéksorozat, de olyan is, aki „irritálónak” és mesterkéltnek találta. Kim Szona színésznő 7 kilogrammot hízott a szerep kedvéért. A sorozat több díjat is elnyert, többek között 2006-ban a Seoul Drama Awards-on a legjobb minisorozat díját.
Kim Szamszun 30 éves, túlsúlyos, csúnyácska, neve gúny tárgya, nincs önbizalma, és épp karácsony este csalja meg a barátja. Állását is elveszíti. A szakításkor a megalázott lány véletlenül az étterem férfi mosdójában köt ki, ahol összefut a jóképű de arrogáns, 27 éves Hjon Dzsinhonnal, aki tovább alázza a bőgő lányt. Egy újabb véletlennek köszönhetően úgy alakul, hogy Dzsinhon felajánlja a kitűnő cukrász nőnek, dolgozzon az éttermében, mivel sürgősen cukrászt keresnek. Amikor a lánynak azonnali kölcsönre lesz szüksége, Dzsinhon azzal a feltétellel ad neki, hogy a lánynak el kell játszania a barátnője szerepét a szülei előtt, a férfi így akar megszabadulni az anyja által kikényszerített vakrandiktól. Az álrandevúzás közepette Dzsinhon beleszeret Szamszunba, ekkor azonban megjelenik a férfi Amerikából hazatért régi szerelme.


A NEVEM KIM SAM-SOON (2005)
feliratos, dél-koreai



FILESWAP
01  02  03  04  05  06  07  08  


PUTLOCKER
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16




rendezte: Kim Juncshol
írta: Kim Dou

szereplők:
Hjon Bin
Kim Szona
Csong Ljovon
Daniel Henney

3 megjegyzés:

  1. Igazán szórakoztató, jó kis sorozat. A szereplők alakítása pedig szuper,annál is inkább, mert Hyun Bin az egyik kedvencem a sok közül :)
    Köszönöm, hogy láthattam.
    Üdv. Ildikó

    VálaszTörlés
  2. Szia! Feltudnad ezt a sorozatot rakni masik oldalon? A fileswap-on mar nem lehet megnezni :(

    VálaszTörlés
  3. Szia a 9.résztől ezt írja :"The file you requested has not been found or may no longer be available." Jó lenne végig nézni,légyszí töltsd fel újra :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK