Keresés ebben a blogban

2014. 08. 10.

DR. JIN (2012)


Jin doktor profi agysebész, aki képtelen elismerni, hogy nincs igaza. Szerelme Yoo Mi Na doktornő, akit elüt egy teherautó és nem sikerül megmenteni. A doktor egy páciens agyában egy torz embrióra bukkan, s mikor a kórház tetején meglát egy embert, aki el akarja azt lopni, a tetőről való ugrás közben átkerül a múltba, 1860-ba, a Csoszun korba. Körözni kezdi a rendőrség egy rablótámadás miatt, melynek helyszínén megjelent. Miközben minimális felszerelésével gyógyítani próbál meglát egy lányt, aki pont ugyanúgy néz ki, mint szerelme, Mi Na.


DR. JIN (2012)
feliratos, dél-koreai


PLAYED
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ,
16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22





rendezte:  Han Hee


írta: Han Ji-hoon, Jeon Hyun-jin



szereplők: 
Song Seung-hun - Jin Hyuk
 Park Min-young - Hong Young-rae (1860) / Yoo Mi-na (2012)
Lee Beom-soo - Lee Ha-eung
Kim Jaejoong - Kim Kyung-tak
Lee So-yeon - Choon-hong
Jin Yi-han - Hong Young-hwi

Magyar felirat:
 Deokman; Maiah; Cookie; (1-6. rész); RomeoSub; (7-22. rész)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Julie!

    Most már biztosan gondolatolvasó vagy! Ez lett volna a következő film , amit kérni szerettem volna! :) (Igaz, hogy én már annyi kéréssel fordultam hozzád, mint az összes rajongó együtt véve....) Ha nem tartod túl soknak, ha nem ütközik fordítói tiltásokba, és ha neked is van időd, szeretnék a figyelmedbe ajánlani 2 sorozatot. Az egyik a Gaksital / Bridal Mask/, amit csak úgy emlegetnek akik már látták, hogy a legek legje. A másik egy vidám, könnyed, nyári esős estékre való, /nálunk most az van/ filmsorozat a A Gentleman's Dignity. Szóval, ha az a sok "ha" ott nem volna, nagyon megköszönném a feltöltését!

    Üdv: Pandika

    VálaszTörlés
  2. Szia Julie!
    A RomeoSub nevében megkérlek, hogy töröld az oldalról a Time Slip Dr. Jin általunk fordított részeit (7-től 22-ig), mivel nem járulunk hozzá a fordítás online közzétételéhez.
    A RomeoSub oldalán a Szabályok pontban olvasható a " Ne! Ismétlem Ne lopjátok el a feliratainkat illetve töltsétek fel engedély nélkül, mert az lesz a vége, hogy leszedjük őket! Illetve átírva se tegyétek fel sehová! Megértéseteket köszönjük: A RomeoSub csapata" szöveg, mely pontosan erre hívja fel a figyelmet.

    Pandikának és a többi Dr. Jin rajongónak pedig mellékelem a következő linket: http://romeosub.blogspot.hu/p/time-slip-dr-jin.html
    Itt megtaláljátok a feliratainkat.

    Üdv: Kriszti

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK